Despre mine

Adina-Patru-despre-mine-1-768x576

Adina Pătru

Event Planner

Mă numesc Adina, îmi plac dulciurile și iubesc animalele. Îmi mai plac locurile cu burgeri buni, vinul roșu și plimbările. În urmă cu câțiva ani mă pregăteam pentru o carieră juridică. În timpul unei sesiuni am avut o revelație. Îmi plăcea să fac altceva. Inițial la Craiova, apoi la București. Am început cu evenimente mici și am ajuns la nunți de sute de invitați.

 

Ucenic am fost “în liga mare”, la Bon Mariage, din 2012. Am continuat aventura la Imperial Ballroom, tot ca wedding planner și apoi la Grace Couture Cakes, unde am vândut și am creat concepte dulci. Am încununat activitățile diferite  de la locurile de muncă anterioare cu câțiva ani la Maison Dadoo. Experiența extraordinară acumulată in timp m-a făcut ceea ce sunt astăzi și mi-a dat aripi să pot zbura pe drumul meu.

 

Sunt intuitivă, grijulie, creativă, uneori reținută, dar niciodată nu mă încadrez în standard. Nu sunt adepta tendințelor. Ascult și creez povești adaptate personalității clienților.

 

Îmi place să lucrez cu oamenii. Uneori poate fi dificil și chiar dureros, însă nimic nu se compară cu aprecierile de după evenimente și recunoștința clienților!

Follow me